VIDEO MANAGEMENT SOFTWARE (VMS)

1. voorkom diefstal

Je beveiligingscamera neemt beelden op. Die bekijken en analyseren? Dat doe je met management­software. Acurity bezorgt je video-management-software van marktleider Milestone. De soft­ware is speciaal geschreven voor retailers zoals jou. Je hoeft de beelden geen uren te bekijken. Nee, je vind meteen wat je zoekt.

2. voor bezoekers

Wie video-management-software zegt, denkt meteen: ideaal om bezoekers in het oog te houden. En dat klopt.

3. voor medewerkers

Steeds meer retailers gebruiken video-management-software in de strijd tegen interne fraude.

Helaas, kassamedewerkers spelen het spel niet altijd eerlijk en kunnen veel geld achterhouden. De oplossing? Integreer je video-management-software met uw Point of Sale-systeem (POS).

De privacywet verplicht je om uw medewerkers op de hoogte te brengen van interne controle. Dat is goed. Zo weten zij dat je een oogje in het zeil houdt: dat schrikt af. En gaat een stoutmoedige durver toch over tot actie? Dan is je video-management-software ideaal om de misdaad op te sporen én te bewijzen. Milestone biedt handige add-ons waarmee je interne fraude blootlegt:

  • XProtect Screen Recorder neemt het beeldscherm van je medewerkers op.
  • XProtect Transact brengt elk kassaticket dat uit uw systeem komt in beeld.
  • XProtect Retail is een onderzoekstool waarmee je verdachte transacties opspoort.

Dé add-on van dit moment is Silverstar Analytics. Deze software levert automatisch rapporten van verdachte transacties. Via de videobeelden in de cloud reconstrueert je de situatie snel. Zo weet je meteen of er daadwerkelijk sprake was van fraude.

Voor video tutorials kunt u terecht op volgende link :
Milestone Video Tutorials en daarna selecteert u : “Using Milestone Clients”

Indien u de gebruikershandleiding wenst te raadplegen kunt u naar volgende link surfen :
User Manual Acurity Nederlands
User Manual Milestone Nederlands

Diefstal verminderen

Ontdek tijdig wie oneerlijke bedoelingen heeft: zo beperk je het aantal diefstallen in je winkel.

Ook als app

Welke video-management-software je ook neemt, er hoort altijd een mobiele app bij. Zo volg je de gang van zaken op de voet, waar je ook bent. Je kunt meerdere bevoegde personen tegelijk toegang geven tot je software. Je krijgt trouwens automatische updates, zodat je systeem altijd optimaal werkt. Is er toch een probleem? Dan lossen we dat meteen op via interventie op afstand.

Conversie verhogen

Ontdek welk profiel en gedrag je (potentiële) klanten hebben: zo stemt je je winkelinrichting en productpresentatie beter af op hun wensen.

Nummerplaten herkennen

Op zoek naar video-management-software om nummerplaten te lezen? Acurity heeft de geknipte License Plate Recognition-software (LPR). Stel: je hebt een parking voor winkel­medewerkers of hotelgasten. Dan gaat de slagboom alléén open voor nummerplaten die je in je database aanduidde als ‘toegelaten’. Handig!

em technologie zoomart